LOSTIN THE CITY

"Greco Latino"

H LostinΑthens μαζί με τον Greco Latino ανακαλύπτουν δέκα τρόπους για να "χαθούμε" στην Αθήνα…
 
 
1Αγαπημένο στέκι…
Δε θα έλεγα ότι έχω στέκι, λόγω της φύσης της δουλειάς μας και των περιοχών που κινούμαστε συνήθως, αλλά μου αρέσουν πολλά μπαράκια (σε πολλά από τα οποία έχουμε παίξει), όπως τα: Jazz Point, faust, ginger ale κ.α.
2Αγαπημένες επιλογές για μια νυχτερινή έξοδο στην Αθήνα…
Αρκετά από τα μαγαζιά στου Ψυρρή που έχουν θέα στην ακρόπολη αλλά και μικρά διαμαντάκια διάσπαρτα στην πόλη που παίζουν τζαζ ή αυθεντικές latin μουσικές και δίνουν μια πιο εξωτική χροιά στην πόλη!
3Ένα τραγούδι για την Αθήνα...
Επειδή έχω μια αδυναμία στην επτανησιακή σχολή, λόγο των ιταλικών επιρροών της, μου αρέσει πολύ η Αθηναϊκή καντάδα: «Έχει η Αθήνα ομορφιές».
4Αγαπημένο outfit για μια βόλτα στην πόλη…
Νομίζω ένα χαλαρό τζινάκι σε συνδυασμό με τα απαραίτητα all star (με τους ακόμα πιο απαραίτητους πάτους!!) κι ένα πουκαμισάκι ή μπλουζάκι (ανάλογα την εποχή), ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με μια όμορφη βόλτα…
5Αγαπημένη γειτονιά…
Δυστυχώς, σε αυτήν την ερώτηση,η απάντηση θα έπρεπε να είναι πολύ δύσκολη, αλλά όπως έχει καταντήσει το πάλαι ποτέ αριστοκρατικής ομορφιάς κέντρο, σε άβατο αμφιβόλου ασφαλείας, θα πω ότι βρίσκω υπέροχη γειτονιά τα Αναφιώτικα!
6Αγαπημένοι άνθρωποι της πόλης…
Καμία ιδιαίτερη κατηγορία ανθρώπων. Από τους φοιτητές από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος ή και της Αθήνας, μέχρι τους μεγαλύτερης ηλικίας Αθηναίους που πάντα έχουν μια ιστορία ενδιαφέρουσα να σου πουν. Αρκεί να είναι ειλικρινείς άνθρωποι.
7Αγαπημένο μεταφορικό μέσο για να γυρίσεις την Αθήνα…
Μετρό! Μετρό! Αν δεν το ανέφερα ήδη, Μετρό! Ωραία η άνεση του αυτοκινήτου,αλλά αν δεν είναι Αύγουστος, Ανάσταση ή αναγκαστική εκκένωση της πόλης,το αυτοκίνητο απλά είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία κι αποτελεί την τελευταία μου επιλογή!
8Σε ποιο σημείο της πόλης δεν έχεις φτάσει μέχρι σήμερα…
Σε πάρα πολλά. Δυστυχώς δεν έχω αφιερώσει όσο χρόνο θα ήθελα για να τη μάθω καλά και συνεχώς ανακαλύπτω εικόνες από σημεία της που θέλω να τα επισκεφτώ και όλο στα ίδια μέρη καταλήγω!
9Αν ήσουν δήμαρχος τι θα άλλαζες στην Αθήνα…
Ξεκινάμε με το ότι δε θα ήμουν δήμαρχος γιατί δε θεωρώ πως με τον χαρακτήρα μου,θα ήμουν συμπαθής στο υπόλοιπο πολιτικό γίγνεσθαι, οπότε αν για κάποιο ανεξήγητο λόγο, έπαιρνα την απόφαση να γίνω, θα επισκεπτόμουν όλα τα σημεία της πόλης ώστε να γνωρίσω τα προβλήματα εκ των έσω κι όχι από διηγήσεις…
10Αν η Αθήνα μπορούσε να μιλήσει θα έλεγε…
Δε θα ήθελα να ξέρω. Νομίζω πως ακόμη και η πιο πολυπληθής σε λέξεις γλώσσα στον κόσμο, δε θα της φτάσει ώστε να αναπτύξει το υβρεολόγιο της, για να εκφράσει τις σκέψεις της για ότι ανηλεώς της έχουμε κάνει!
 
Lostin the City | “Greco Latino”
Ένα Show που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Χορός, Τραγούδι, Θέατρο, Βιντεοπροβολές και special guests...
Ένα πραγματικό υπερθέαμα!!

Η διασκέδασή σας είναι στα έμπειρα χέρια του Greco Latino και της υπέροχης παρέας του...Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να έρθετε με την καλύτερή σας διάθεση!!!

Παρασκευή 03/05/2019 Holywood stage.

Προπώληση Εισιτήριων

Είσοδος 10€ (προπώληση) με δωρεάν ποτήρι μπύρα ή κρασί

 

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την μεγιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα Cookies και την Πολιτική Απορρήτου εδώ.