LOST IN QUIZ


Της Μοίρας τα Καμώματα...

 
 

Στα χαρτιά της τράπουλας κάποιοι ψάχνουν την τύχη τους κι άλλοι πάλι την μοίρα τους...

Eμείς πάλι εμπνευστήκαμε απ' τις βασικές φιγούρες της τράπουλας και δημιουργήσαμε ένα ψυχολογικό quiz που θα σου αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σου, αλλά κι αν είσαι απ' τους τυχερούς ή τους μοιραίους...στο παιχνίδι της ζωής.

Ας “χαθούμε” πρώτα όμως στα φύλλα της τράπουλας...

Η τράπουλα προέρχεται απ' την Ιταλική λέξη “trappola” που έχει διττή σημασία και σημαίνει “παγίδα” ή “δόλος”. Όπως υποψιάζεσαι λοιπόν, το παιχνίδι είναι απ' την αρχή στημένο.

Oι φιγούρες στα τραπουλόχαρτα είναι ντυμένες με τη γαλλική φινέτσα του 16ου αιώνα. Ας τις γνωρίσουμε...

Κ – Κing είναι ο Βασιλιάς.
Q – Queen είναι η Βασίλισσα.
J – Jack είναι ο ιππότης.

Ας παίξουμε...

 

Διάλεξε την λέξη που σου ταιριάζει περισσότερο.

Διάλεξε την λέξη που σου ταιριάζει περισσότερο.

Διάλεξε την λέξη που σου ταιριάζει περισσότερο.

Διάλεξε την λέξη που σου ταιριάζει περισσότερο.

Διάλεξε την λέξη που σου ταιριάζει περισσότερο.

Της Μοίρας τα Καμώματα...
Περισσότερα "α"
Άνδρας: ΒΑΛΕΣ ΚΟΥΠΑ. Ο ΛΑΝΣΕΛΟΤ.

Είσαι φύση ρομαντική. Θέλεις ν' αποπλανηθείς και να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα. Σκοπός της ζωής σου είναι να κάνεις μια μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Σου ταιριάζουν πολύ τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα κι είσαι γεννημένος ποιητής.

“Μόνο το μυστήριο μας κρατάει ζωντανούς”- Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα


Γυναίκα: NTAMA KOYΠΑ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ.

Είσαι μια πηγή φωτός. Η πίστη είναι η δύναμή σου. Αντιπροσωπεύεις όλες τις αρετές στο μέγιστο. Την θηλυκότητα, την δύναμη, τον έρωτα, την ομορφιά. Λατρεύεις τα παιδιά και ο ρόλος της μητέρας είναι για σένα λειτούργημα. Για τα πιστεύω σου μπορεί κάποιες φορές να γίνεσαι δεσποτική και στενοκέφαλη.

“Καλύτερα να πεθάνω από πάθος, παρά από βαρεμάρα”- Vincent Van Gogh.

Περισσότερα "β"
Άνδρας: ΡΗΓΑΣ ΚΑΡΩ. Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ.

Είσαι ιδιαίτερα αρρενωπός , με επιβλητική φυσιογνωμία. Γεννημένος για αρχηγός. Έχεις όλους τους οιωνούς με το μέρος σου για επαγγελματική επιτυχία και κοινωνική καταξίωση. Χαρακτηρίζεσαι απο ορθή και φιλοσοφημένη σκέψη. Σκοπός της ζωής σου είναι να κατακτάς όλο και περισσότερα, γι' αυτό και είσαι ιδιαίτερα κτητικός κι εύκολα γίνεσαι οξύθυμος.

“ Ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις, χωρίς να χρειάζεται καν τις ερωτήσεις”- Ευριπίδης.


Γυναίκα: ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΩ. Ο ΕΚΤΟΡΑΣ.

Είσαι ιδιαίτερα δυναμική, μια γυναίκα με πάθος και πυγμή που δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και είναι η κινητήριος σου δύναμη. Σου αρέσει το φλερτ και σκοπός της ζωής σου είναι να βρεις την παντοτινή αγάπη. Σαν γνήσιο παιδί του έρωτα όμως, είσαι επιρρεπής στην απιστία αλλά και στα μελοδράματα.

“Το μεγαλύτερο αμάρτημα στον έρωτα, είναι η αδιαφορία”- Βολταίρος.

Περισσότερα "γ"
Άνδρας: ΡΗΓΑΣ ΚΟΥΠΑ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

Zωηρός απ' τη φύση σου, κινείσαι ανάμεσα στη νόηση και το ένστικτο. Ηγετική φυσιογνωμία και ιδιαίτερα έξυπνος. Γίνεσαι χειριστικός με τους άλλους και πολύ συχνά τους εκμεταλλεύεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου. Εάν δεν ήσουν γεννημένος “βασιλιάς” εύκολα θα μπορούσες να είσαι μια διάνοια στο χώρο του εγκλήματος.

“Είναι χαρακτηριστικό ενός εξελιγμένου μυαλού να φιλοξενεί μια σκέψη, έστω και αν δεν την αποδέχεται.”- Αριστοτέλης.


Γυναίκα: NTAMA KAΡΩ. Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

Ιδιαίτερα θηλυκή, δημιουργική και μυστηριώδης. Διεισδυτική, πνευματώδης αλλά και παράλογη. Λειτουργείς καλύτερα όταν βρίσκεσαι κοντά στη φύση. Το ένστικτό σου δε σε ξεγελά ποτέ και είσαι πάντα έτοιμη να βρεις λύση σε κάθε πρόβλημα. Χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου κι ο τρόπος που αντιδράς δημιουργεί σύγχυση σε όποιον σε συναναστρέφεται.

“Ο πιο ευτυχισμένος, είτε βασιλιάς είτε χωριάτης, είναι αυτός που βρίσκει γαλήνη στο σπίτι του”- Βόλφγκανγκ Γκαίτε.

Περισσότερα "δ"
Άνδρας: ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Έχεις έντονα ανεπτυγμένη τη θηλυκή σου πλευρά και αυτό σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό. Η επιθετικότητα και ο εκνευρισμός δεν σου ταιριάζουν καθόλου. Είσαι υπέρμαχος της ειρήνης και πάντα επιδιώκεις την γαλήνη και την ηρεμία. Έχεις έντονη σεξουαλική ζωή και σου αρέσουν οι πειραματισμοί. Θα πρέπει να μάθεις να ισορροπείς και να μην ξεχνάς πως “ Παν μέτρον άριστον”.


Γυναίκα: NTAMA MΠΑΣΤΟΥΝΙ. Η ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ.

Είσαι ιδιαίτερα δυναμική και κοινωνική. Σου αρέσει να διοικείς και να κρατάς τα ηνία σε σχέσεις και συνεργασίες. Κυνηγάς τη γνώση με κάθε αντίτιμο. Επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την παιδαγωγικότητα σου ταιριάζουν πολύ και ενισχύουν την δημιουργικότητά σου. Βέβαια είσαι επιρρεπής στα ψέματα και στο να φουσκώνεις τα πράγματα. Δεν δέχεσαι το όχι σαν απάντηση και δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Πρέπει να θυμάσαι, πως πρέπει να ρίχνεις λίγο νερό στο κρασί σου που και που.

Share your Results:


O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την μεγιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα Cookies και την Πολιτική Απορρήτου εδώ.